Facturatie

Betaling bij eerste bezoek

  • Indien u geen aanvullende tandartsverzekering heeft en u bent 18 jaar of ouder, vragen wij u per pin af te rekenen (contant betalen niet mogelijk). Kosten voor uw eerste bezoek kunnen tussen de €55,- en €135,- liggen. U krijgt een nota mee als betalingsbewijs. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar, mits u een aanvullende tandartsverzekering heeft. Kinderen onder de 18 jaar vallen onder de basisverzekering en worden aldus gratis behandeld door de tandarts.
  • Bij uw eerste bezoek verzoeken wij u om uw identiteitsbewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen. Ook verzoeken wij uw patiëntendossier van uw vorige tandarts te laten opsturen naar ons e-mailadres (info@dentalmere.nl). Kunt u zich niet legitimeren, dan is het voor ons niet mogelijk uw rekening in te dienen bij uw zorgverzekeraar. 
HieralleenPinnen_Hangbord_staand_300x500mm

Betalen

Rekeningen versturen wij via factoring bedrijf Infomedics. 

Indien u een vraag heeft over uw rekening, kunt u deze het gemakkelijkst zelf online regelen op www.infomedics.nl. Indien u er online niet uitkomt kunt u de Servicedesk van Infomedics contacteren op het nummer 036 – 20 31 900 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 17:00 uur).

Infomedics

Infomedics is een factoringbedrijf voor zorgaanbieders in Nederland. Zij versturen namens de tandartspraktijk de rekeningen en zorgen er ook voor dat betalingen voldaan worden. Bij hen kunt u ook terecht om een betaalregeling aan te vragen.

Schriftelijke correspondentie

Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere 

Contact Infomedics

Tel: 036 – 20 31 900 
maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

E-mail: rekening@infomedics.nl
Website: http://www.infomedics.nl