Inschrijven

Wij nemen dagelijks nieuwe patiënten aan. Om uw inschrijving juist te kunnen behandelen, willen wij u vragen onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij hebben minimaal 5 werkdagen nodig om uw aanmelding administratief te verwerken. Daarna zijn uw gegevens opgenomen in ons reguliere patiëntenbestand. Na uw inschrijving zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van uw eerste afspraak. Tijdens deze afspraak maakt u kennis met uw behandelaar en wordt er een uitgebreid onderzoek gedaan naar de staat van uw gebit.

Bij uw eerste bezoek verzoeken wij u om uw identiteitsbewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen. Ook verzoeken wij uw patiëntendossier van uw vorige tandarts te laten opsturen naar ons e-mailadres (info@dentalmere.nl). 

Als u een nieuwe patiënt bent van 18 jaar of ouder en u heeft geen aanvullende tandartsverzekering, vragen wij u per pin af te rekenen. U krijgt indien gewenst een nota mee als betalingsbewijs. Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.

    Wanneer u dit formulier gebruikt en verzend, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Privacy- en cookieverklaring